• Home >
  • In memoriam: Hugo Hanegraaf (61)

In memoriam: Hugo Hanegraaf (61)

in memoriam hugo hanegraaf
Thomas (TD)

Op maandag 25 maart ontvingen wij het verdrietige nieuws dat Hugo Hanegraaf een dag eerder op 61 jarige leeftijd is overleden.

Onverwacht een hartaanval

Op zondagmiddag 24 maart om 16.00 uur is Hugo Hanegraaf onverwachts aan een hartaanval overleden. We spraken met zijn goede vriend en community lid Peter Workum, die afgelopen weekend nog met hem aan de pokertafel zat. "We spelen vaak een homegame met een vast groepje en dit weekend was dit nog het geval. Er leek toen in ieder geval niets met hem aan de hand. Het was gewoon een hele gezellige avond, zoals altijd. Het is ontzettend verdrietig."

Hugo Hanegraaf

Hugo was een community lid van het eerste uur. Zijn eerste deelname bij het ONK Poker (toen nog NAKP) was in 2015 bij 'Eet en Muziek Cafe Vroeg of Laat' in Opmeer. Ook daarna speelde hij vooral de voorrondes in en rondom zijn woonplaats Purmerend. Het Team Poker vond Hugo ook erg leuk en deed daarom regelmatig mee aan de voorrondes in Noord-Holland met zijn team 'GO4IT'. 

Hugo beleefde zijn poker hoogtepunt in 2018. Hij behaalde de ONK Poker finale en wist maar liefst op de 4e plaats te eindigen! Ook de jaren daarna was hij regelmatig aan de pokertafels in Noord-Holland te vinden. Zijn laatste deelname was op 18 november 2023 in Wervershoof.

We wensen de nabestaanden en de vrienden van Hugo uit de community heel veel sterkte met het verwerken van hun onverwachte verlies.


ONK Poker

Deel via TwitterDeel via FacebookDeel via WhatsAppPagina-URL kopiërenURL gekopieerd

TOP ONLINE POKER ROOMS

BONUS

€50 gratis speeltegoed of 

100% bonus tot €250,-

TOP ONLINE CASINO'S

BONUS

€50 gratis speeltegoed of 

100% bonus tot €250,-

Eerste poker ervaring gratis!
Team ONK Poker naar Las Vegas 2024